Baner

Novembar 2010

Našim naporima da pomognemo deci i njihovim roditeljima pridružuje se i puno  mladih koji se na razne načine uključuju u naše aktivnosti. Tako je ostvarena i saradnja sa klubom „Plastik“ iz Beograda u kome su tokom novembra organizovane donatorske večeri i prikupljena su sredstva za kupovinu igračaka za decu koja se trenutno nalaze na bolničkom lečenju.

Takođe, već dve godine mlade članice škola  orjentalnog plesa učestvuju u humanitarnim večerima u kojima se se sav prihod od prodaje ulaznica donira našem udruženju. Tako je i ovog meseca, uz uz DJ podršku VUDU FRONT BELGRADE organizovano veče orjentalnog plese u klubu „Gaučosi“ u Beogradu. U programu su učestvovale  članice škola orjentalnog plesa: PASO DE FUEGO, LEJLA, ALUENA, VITSAVEJA, HAMSA, HEPI FITNES i ABHAR iz Novog Sada.

Akciji “Koliko čunjeva - toliko dečjih osmeha” do sada su se odazvali brojni pojedinci i JP TRANSNAFTA iz Pančeva i firma AMIGA iz Kraljeva, a pomoć su nam pružili i naši prijatelji iz SP “Lasta” i organizacija Crvanog krsta iz Niša.  Kako bi se takmičenja zabeležila pobrinuli su se fotografi: Petar Jurić iz Subotice, Danilo Cvetičanin iz Apatina, Dušan mitić – Car iz Niša.