Baner

Novogodišnja čestitka

Kraj godine je period kada se svode rezultati svega što se uradilo tokom prethodnih meseci. Uz vašu pomoć dragi donatori, prijatelji, pomagači i volonteri naši ovogodišnji rezultati su reprezentativni. Veoma smo ponosni što smo uspeli da Roditeljski kutak postane mesto koje je deci uspešno priraslo srcu, gde se osećaju kao kod kuće i u nekim sličajevima bi voleli da tu provedu još neko vreme čak i nakon zavšene terapije. Ne postoji veća nagrada i bolje osećanje verujte nam.

Želimo da zahvalimo svim našim donatorima koji su finansijskom i materijalnom pomoći omogućili porodicama mesto na kom mogu mirno i udobno da borave. Zahvaljujemo se volonterima koji su nas svojim radom podržavali u našim aktivnostima i nadamo se da će i u sledećoj godini imati slobodnog vremena koje će posvetitit udruženju. Zahvaljujemo se svima koji su izašli u susret našim apelima i snabdevali Roditeljski kutak osnovnim potrepštinama.

Dragi naši, svima Vama želimo sretnu Novu godinu i puno uspeha u radu i u privatnom životu.

Dragi naši mali i veliki drugari vama od srca želimo da što pre ozdravite, vratite se svojim domovima i ostavite iza sebe ovaj period kao jedan težak san. Srećna vam Nova godina!!!

 

masnakugla2