Baner

Zahvlanica

Dragi naši prijatelji,

Naša misija podrazumeva pružanje podrške i pomoći deci oboleloj od raka i njihovim roditeljima. Trudimo se da budemo prisutni u bolničkim danima herojskih porodica, da ulepšamo deci njihovo bolničko okruženje, da ih nasmejemo i obradujemo poklonima, a roditeljima se trudimo da pružimo razumevanje prijatelja i naš Roditeljski kutak.


Ovom prilikom bi želeli da se zahvalimo na poverenju koje ste nam ukazali uputivši donaciju našem projektu Roditeljskog kutka. Vi ste ti koji omogućujete roditeljima i deci da tokom zračenja borave u udobnom smeštaju umesto u bolnici, Vi ste ti koji omogućujete da roditelji bez poznanika i podrške u ovom našem lepom gradu dobiju podršku i jastuk pod glavom dok im na odeljenju leži srce. Vi ste ti koji porodicama pomažete da se ojačani uhvate u koštac sa onkološkom borbom. Vi ste ti koji omogućujete da mi osetimo radost kad čujemo da deca smatraju da se vraćaju „kući“ u naš Roditeljski kutak, a mi smo ti da ga održavamo i da mu dajemo osećaj doma.


Vaš i naš partner u podršci Roditeljskom kutku jeste i savetodavna organizacija Catalyst Balkans koja je preko njihove platforme donacije.rs sa nama pokrenula akciju prikupljanja novca 15. Februara ove godine i od srca im se zahvaljujemo.


Svi mi smo uspeli da prikupimo sredstva kojima ćemo moći da pružamo dom u Roditeljskom kutku narednih godinu dana. Sledećih godinu dana koračajte kroz ovaj svet znajući da ste dali ogroman doprinos velikoj borbi naših heroja. U ime sve dece obolele od raka koja se leče na IORS u Beogradu i u ime njihovih roditelja, u ime naših članova i u svoje lično ime,

PREDSEDNIK UDRUŽENJA
Mileva Ličina