Baner

Nova godina na onkologiji

Uzbuđenja i interesantnih događaja kod nas uvek ima, na veliko zadovoljstvo naših drugara na dečijoj onkologiji IORS - a u Beogradu. Sreda je bila posvećena gošći koja je želela da ostane anonimna i mi poštujemo njenu odluku. Želimo da joj na ovaj način izrazimo zahvalnost za poklone i vreme koje je provela u druženju sa našom decom.

Društvo našoj gošći je pravio i Deda Mraz. Kad se presvuče iz zvanične uniforme, postaje Ivan Petrović, umetnik i humanista. Naravno da je i dedica došao sa rukama punim poklona koje je na veliku radost dece delio u društvu naše drage gošće. Ivan je poklone za decu obezbedio ličnom inicijativom i posetio više mesta u kojima je obradovao decu, pa je tako stigao i do dečije onkologije. Hvala Ivane na vremenu koje ste posvetili i na humanosti koju ste pokazali.

Četvrtak je sa sobom doveo Sašu Kovačevića, sjajnog pevača i divno ljudsko biće. Bio je to još jedan dan ispunjen uzbuđenjima za naše drugare i prepuna igraonica je odzvanjala od smeha i priče. Neki su se malo i stideli, mada ne dugo, Saša ih je brzo osvojio šarmom koji poseduje.

Svim gostima želimo uspešnu poslovnu Novu godinu, dobro zdravlje i naravno radujemo se budućim druženjima.

aleksandra2

deca radovicka

ducaddmrz

duca i sasa

sasa