Baner

Donacija Marka Nikolića

"Uvek sa decom" je udruženje roditelja čija deca su se lečila ili leče od raka na IORS u Beogradu i postoji 27 godina. Tokom svog postojanja sretali smo divne ljude koji su svojim dodatnim trudom pomagali da za sve ove godine trajemo i pomažemo onima koji su sad u nevolji kao što smo i mi bili. Naučili smo da se uvek pojavi neko ko se po svom zalaganju izdvaja iz sjajnog društva dobrotvora. Ovog puta je to Marko Nikolić, bokser, sportista, otac dvoje dece, koji je imao sluha za sve što deca i roditelji prolaze i odlučio da pomogne. Svoje dragoceno vreme je uložio u prikupljanje novčanih donacija posetama mnogim renomiranim restoranima i od prikupljenih sredstava našem udruženju je donirao iznos od 189,500.00 RSD. Kupio je i Play Station sa svom opremom koja će doneti mnogo zadovoljstva deci koja će boraviti u našem Roditeljskom kutku. Hvala Vam Marko što ste pokazali koliko je malo potrebno da se pomogne onima kojima je pomoć neophodna.

Drago nam je što ste pomogli Institutu za majku i dete i malom Pavlu Tasiću. Pomoć je svima potrebna bez obzira koja bolest je u pitanju.

 

 

Markova objava nas veoma raduje i samo je još jedan dokaz koliko humanost nalazi svoj put i dopire do ljudi kojima je samo malo potrebno da se pokrenu i učine veliku stvar. Hvala svim dobrim ljudima koji su pomogli Marku a samim tim i svoj deci kojoj je pomoć neophodna.

 

toni

playstation