Baner

Međunarodni dan dece obolele od raka 2020

Dragi naši,

15. februar Međunarodni dan dece obolele od raka svake godine obeležavamo raznim manifestacijama. Ove godine, centralni događaj se održava u Loznici sa početkom u 11h ispred Vukovog doma, a podršku ćemo imati i iz Kruševca i Prokuplja. Pozivamo i druge gradove da nam se pridruže i puštanjem balona obeleže 15.februar a slikama nam dočaraju atmosferu. Budite uz kao i do sada ili pošaljite SMS 7175 na 7175 i donacijom pokažite solidarnost.

loznica

logo uvek sa decom

 

Loznica 2020

DRAGI LOZNIČANI,

15. Februar je svetski dan dece obolele od raka. Ovaj put obeležićemo u Loznici, ISPRED Vukovog doma. Puštanjem balona podržavamo decu obolelu od raka, okupljanje je u 11h, puštanje balona u 12h, molimo da dođete u što većem broju. Naši divni gosti su K.U.D. "Frula" i Klovn Džonika.

NEK' MALI HEROJI ZNAJU DA NISU SAMI, PRUŽIMO IM RUKU U TAMI, NEK' SE BALONI NA NEBU BROJE, NISMO ZABORAVILI DA ONI POSTOJE!

 

zuta traka

 

Novogodišnja čestitka

Kraj godine je period kada se svode rezultati svega što se uradilo tokom prethodnih meseci. Uz vašu pomoć dragi donatori, prijatelji, pomagači i volonteri naši ovogodišnji rezultati su reprezentativni. Veoma smo ponosni što smo uspeli da Roditeljski kutak postane mesto koje je deci uspešno priraslo srcu, gde se osećaju kao kod kuće i u nekim sličajevima bi voleli da tu provedu još neko vreme čak i nakon zavšene terapije. Ne postoji veća nagrada i bolje osećanje verujte nam.

Želimo da zahvalimo svim našim donatorima koji su finansijskom i materijalnom pomoći omogućili porodicama mesto na kom mogu mirno i udobno da borave. Zahvaljujemo se volonterima koji su nas svojim radom podržavali u našim aktivnostima i nadamo se da će i u sledećoj godini imati slobodnog vremena koje će posvetitit udruženju. Zahvaljujemo se svima koji su izašli u susret našim apelima i snabdevali Roditeljski kutak osnovnim potrepštinama.

Dragi naši, svima Vama želimo sretnu Novu godinu i puno uspeha u radu i u privatnom životu.

Dragi naši mali i veliki drugari vama od srca želimo da što pre ozdravite, vratite se svojim domovima i ostavite iza sebe ovaj period kao jedan težak san. Srećna vam Nova godina!!!

 

masnakugla2