Baner

Roditeljski kutak

Gotovo više od polovine obolelih mališana koji se leče na Institutu za onkologijiju i radiologiju Srbije  u Beogradu su iz unutrašnjosti, a njihovi roditelji, koji su na prvoj liniji odbrane često nemaju gde da borave dok njihova deca biju svoje bitke.

Upravo zato, Uvek sa decom je pokrenulo projekat Roditeljski kutak – kupovinu stana u blizini bolnice. Mi neumorno radimo na ostvarenju našeg cilja prisustvom na brojnim manifestacijama, sajmovima, organizujemo humanitarne koncerte i izložbe...

Dok se ne steknu uslovi za realizaciju projekta, iznajmili smo stan u ulici Smiljanićeva 6/1/5 od 104 m2 u neposrednoj blizini Instituta za onkologiju i radiologiju RS.
Tu će roditelji moći i da se odmore, prespavaju, pripreme hranu, okupaju i operu veš i ne brinu dodatno i o ovim stvarima, kao i da dobiju svu potrebnu psihosocijalnu podršku u okviru radionica koje su do sada održavane na samom odeljenju. Iskustva iz drugih zemalja nam pokazuju da je ovo jedan od segmenata koji doprinosi većem broju izlečene dece.

 

Formular za prijavu možete preuzeti odavde i poslati ga na e-mail adresu udruženja. Možete pogledati i kako izgledaju dozvola za boravak i ugovor o pružanju usluga.

 

 


 

Besplatan boravak u hotelima "Beli bor" na Tari i "Junior" na Kopaoniku

Udruženje Uvek sa decom je uz saradnju sa VU "Tara" i AD "Junior" Brzeće obezbedilo besplatan boravak za jedno dete sa pratiocem u trajanju od sedam dana po završetku lečenja na Institututu za onkologijiu i radiologiju Srbije. Naša uspešna saradnja traje od 2012 godine I do sada je veliki broj dece I roditelja boravio na ovim prelepim planinama.
Svež vazduh, mir, toplina zaposlenih u hotelima doprinose da se sva deca i njihove porodice osećaju prijatno i sa lepim uspomenama se vrate svojim kućama, odmorni i mnogo zdraviji.

Dragi roditelji, prijavite se putem ovog linka, a mi ćemo vas kontaktirati po prijemu prijave.  

Za više informacija možete nas kontaktirati i putem mejla: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ili pozivom na brojeve 0113836556 0641163778.

 

baner

 

hotel-beli bor-tara

Hotel "Beli bor" - Tara

 

hotel-junior-kopaonik

Hotel "Junior" - Kopaonik