Postoji nekoliko načina da nam pomognete: direktnom uplatom na naš broj računa kod Raiffeisen Bank (265–1610310004281–79), slanjem SMS poruke sa sadržajem 7175 na broj 7175, ili slanjem poklona za decu na adresu udruženja.

 popunjena-uplatnica-2019

 


 

sms-tekst

 

Rođendan predstavlja poseban dan kada svako dete želi da ga provede na najlepši način a mi se trudimo da im to omogućimo.

Na odeljenju se leče deca uzrasta od 0 do 18 godina što zahteva raznolikost u sadržaju svakog poklona i prilagođenost uzrastu. Tako pažljivo birani pokloni iznenade decu i njihove roditelje što im šalje poruku da nisu sami i zaboravljeni u svojoj borbi.

Godišnje se na odeljenju leči oko 100-nu dece i naša želja je da im taj dan učinimo što prijatnijim. Za sve ono što postižemo iz dana u dan, iz godine u godinu, za svaki osmeh naših junaka koji nam je darovan, za svaki napredak koji smo postigli  potrebno je mnogo volje i zalaganja.

Izražavamo veliku zahvalnost svima koji nas velikodušno podržava već dugi niz godina praveći za svako dete poseban poklon.

Nadamo se da ćete i Vi biti donator u ovom našem projektu na način koji Vama najviše odgovara, bilo putem poklona koji biste Vi pripremili i uputili u kancelariju Udruženja ili uplatom na naš račun sa naznakom, svrha uplate - za rođendan.

Adresa kancelarije:


Smiljanićeva br. 6
11000 Beograd


Hvala

 


 

Za uplate iz inostranstva postoje sledeće opcije (PDF uputstva):

 

CHF  EUR  GBP
PayPal  USD