Baner

DECA DECI - POZIVAMO VAS DA DOĐETE, ODABERETE I KUPITE

KREATOPOLIS, udruženje za edukaciju dece i odraslih u oblasti umetnosti, organizuje humanitarnu prodajnu izložbu radova dece uzrasta od tri do osam godina. Radovi su nastali na radionicama koje vodi akademska slikarka Jana Rastegorac - Vukomanović. Sav prihod od prodaje slika je namenjen udruženju Uvek sa decom koje pomaže deci oboleloj od raka, kao i njihovim roditeljima, tokom i nakon lečenja.

Radovi će biti izloženi u galeriji HIPNOPOLIS u ulici Milana Rakića 23. Prodajna izložba će trajati od 24. do 31. maja. 2018. Slike su formata 140 x 100 cm i 100 x 70 cm i rađene su tehnikom akrilika na platnu, kao i kombinovanom tehnikom ( ugalj, pastel, tempera, kolaž, asemblaž ). Sve informacije o izložbi, autorima i tehničkim karakteristikama radova možete dobiti na telefon 061 / 403 - 2468.

Kreatopolis je osnovan 2016 godine sa misijom da širi ideju o značaju kreativnosti za lični razvoj i društvenu ravnopravnost. U Kreatopolisu se neguje individualizovan pristup polaznicima, a posebna pažnja se poklanja kako estetskoj vrednosti i samosvojnosti u korišćenju likovnih tehnika, tako i samom kreativnom procesu i uživanju u njemu. Kod dece se podstiču humanost i aktivna briga za one članove društva kojima je potrebna pomoć, kao i ekološka svest.

Zahvaljujemo se Hipnopolisu za ustupljen prostor kao i donatorima materijala koji je upotrebljen za izradu ovih prelepih dečijih radova, firmama MARIĆ i ARS

 

deca deci plakat