Baner

Putovati sporo - Živeti putujući

IVAN MLADENOVIĆ, ŠID
Putovati sporo - Živeti putujući

istok

 

ivan
Dragi naši, imamo veliko zadovoljstvo da Vam najavimo novu humanitarnu akciju koju pokreće gospodin Ivan Mladenović iz Šida, član kluba VeloArt iz Sombora. Cilj akcije je da se promoviše rad Uvek sa decom i na taj način pomogne deci koja se leče od raka na IORS, Beograd.

Gospodin Mladenović kreće na put 12.05.2018 godine koji će trajati više od 100 dana, a dužina puta je 11 000 km. Od Šida do Pekinga prolaziće kroz mnoge egzotične zemlje, susretaće zanimljive ljude drugih običaja, preći će i delom jednu od najopasnijih pustinja Gobi, zatim Sibir i najzad Kinu i Peking. Imaćemo priliku da vidimo nepoznate predele i pročitamo razmišljanja još jednog avanturiste.

Uvek sa decom ima privilegiju da su se na jednom mestu poklopila putovanja dva svetska putnika, Predraga Tripkovića na zapadnoj hemisferi i Ivana Mladenovića na dalekom istoku. Kod nas, u ovoj tački se spajaju dva načina života i razmišljanja i običaja, a mi ćemo sve to propratiti i na našoj FB stranici https://www.facebook.com/uveksadecom/

Obojici želimo sretan put i dobar drum.