Baner

31. beogradski maraton

Ovogodišnji 31. beogradski maraton se održava pod sloganom "RAK JE IZLEČIV". Akciju je pokrenulo Ministarstvo zdravlja i RTS i u nju su se uključili i organizatori maratona. Naše udruženje će biti prisutno sa svojim štandom i radiće na podizanju svesti kod posetilaca o problemima s kojima se suočavaju deca obolela od raka i njihovi roditelji. Delićemo flajere i prikupljati dobrovoljne priloge, a u tome će nam pomagati sekcija volontera Matematičke gimnazije "Šampioni srca", njihov koordinator Lazar Mustur i nadamo se neke od poznatih ličnosti.

Posebno se zahvaljujemo Miljanu Kneževiću koji će trčati u majici udruženja celu maratonsku trku od 42,195 km. Trku će trčati i drugovi naših volontera Anastasija, Radivoje i Denis, takođe noseći majice udruženja.

Pozivamo Vas da nam se pridružite, pružite podršku našim maratoncima svojim navijanjem i provedete lepo subotnje prepodne u društvu požrtvovanih ljudi koji svi dele isti cilj, pomoći deci oboleloj od raka. Ukoliko niste u mogućnosti da nam se pridružite pošaljite SMS 7175 na 7175 i na taj način doprinesite našem cilju.