Baner

Nova godina na onkologiji

Uzbuđenja i interesantnih događaja kod nas uvek ima, na veliko zadovoljstvo naših drugara na dečijoj onkologiji IORS - a u Beogradu. Sreda je bila posvećena gošći koja je želela da ostane anonimna i mi poštujemo njenu odluku. Želimo da joj na ovaj način izrazimo zahvalnost za poklone i vreme koje je provela u druženju sa našom decom.

Društvo našoj gošći je pravio i Deda Mraz. Kad se presvuče iz zvanične uniforme, postaje Ivan Petrović, umetnik i humanista. Naravno da je i dedica došao sa rukama punim poklona koje je na veliku radost dece delio u društvu naše drage gošće. Ivan je poklone za decu obezbedio ličnom inicijativom i posetio više mesta u kojima je obradovao decu, pa je tako stigao i do dečije onkologije. Hvala Ivane na vremenu koje ste posvetili i na humanosti koju ste pokazali.

Četvrtak je sa sobom doveo Sašu Kovačevića, sjajnog pevača i divno ljudsko biće. Bio je to još jedan dan ispunjen uzbuđenjima za naše drugare i prepuna igraonica je odzvanjala od smeha i priče. Neki su se malo i stideli, mada ne dugo, Saša ih je brzo osvojio šarmom koji poseduje.

Svim gostima želimo uspešnu poslovnu Novu godinu, dobro zdravlje i naravno radujemo se budućim druženjima.

aleksandra2

deca radovicka

ducaddmrz

duca i sasa

sasa

 

Donacija

Mladost, lepota i humanost, sve to je spojeno u Bojani Sikirici, a rezultat su pokloni koje je donela za decu na onkologiji. Hvala Bojani za svu pažnju i trud koji je uložila i nadamo se da ćemo se i ubuduće družiti na obostrano zadovoljstvo.

 

igracke

igracke2

igracke3

slatkisi

slatkisi2

slatkisi3

 

Donacija Marka Nikolića

"Uvek sa decom" je udruženje roditelja čija deca su se lečila ili leče od raka na IORS u Beogradu i postoji 27 godina. Tokom svog postojanja sretali smo divne ljude koji su svojim dodatnim trudom pomagali da za sve ove godine trajemo i pomažemo onima koji su sad u nevolji kao što smo i mi bili. Naučili smo da se uvek pojavi neko ko se po svom zalaganju izdvaja iz sjajnog društva dobrotvora. Ovog puta je to Marko Nikolić, bokser, sportista, otac dvoje dece, koji je imao sluha za sve što deca i roditelji prolaze i odlučio da pomogne. Svoje dragoceno vreme je uložio u prikupljanje novčanih donacija posetama mnogim renomiranim restoranima i od prikupljenih sredstava našem udruženju je donirao iznos od 189,500.00 RSD. Kupio je i Play Station sa svom opremom koja će doneti mnogo zadovoljstva deci koja će boraviti u našem Roditeljskom kutku. Hvala Vam Marko što ste pokazali koliko je malo potrebno da se pomogne onima kojima je pomoć neophodna.

Drago nam je što ste pomogli Institutu za majku i dete i malom Pavlu Tasiću. Pomoć je svima potrebna bez obzira koja bolest je u pitanju.

 

Markova objava nas veoma raduje i samo je još jedan dokaz koliko humanost nalazi svoj put i dopire do ljudi kojima je samo malo potrebno da se pokrenu i učine veliku stvar. Hvala svim dobrim ljudima koji su pomogli Marku a samim tim i svoj deci kojoj je pomoć neophodna.

 

toni

playstation

 
Strana 1 od 3