Baner

Novogodišnja čestitka

Kraj godine je period kada se svode rezultati svega što se uradilo tokom prethodnih meseci. Uz vašu pomoć dragi donatori, prijatelji, pomagači i volonteri naši ovogodišnji rezultati su reprezentativni. Veoma smo ponosni što smo uspeli da Roditeljski kutak postane mesto koje je deci uspešno priraslo srcu, gde se osećaju kao kod kuće i u nekim sličajevima bi voleli da tu provedu još neko vreme čak i nakon zavšene terapije. Ne postoji veća nagrada i bolje osećanje verujte nam.

Želimo da zahvalimo svim našim donatorima koji su finansijskom i materijalnom pomoći omogućili porodicama mesto na kom mogu mirno i udobno da borave. Zahvaljujemo se volonterima koji su nas svojim radom podržavali u našim aktivnostima i nadamo se da će i u sledećoj godini imati slobodnog vremena koje će posvetitit udruženju. Zahvaljujemo se svima koji su izašli u susret našim apelima i snabdevali Roditeljski kutak osnovnim potrepštinama.

Dragi naši, svima Vama želimo sretnu Novu godinu i puno uspeha u radu i u privatnom životu.

Dragi naši mali i veliki drugari vama od srca želimo da što pre ozdravite, vratite se svojim domovima i ostavite iza sebe ovaj period kao jedan težak san. Srećna vam Nova godina!!!

 

masnakugla2

 

Angel Voice - humanitarni koncert

Dragi naši, pozivamo Vas da nam se pridružite na humanitarnom koncertu koji organizuje Angel Voice međunarodni muzički festival. Koncert se održava u sali Akademije 28, Nemanjina 28 u Beogradu, subota 28.septembar 2019, sa početkom u 19.30 časova. Izvođači su mladi pevači sa svih strana sveta i verujemo da ćete uživati u svakom trenutku njihovih nastupa. Ulaznica je dobrovoljni prilog koji možete ubaciti u kutije udruženja na ulazu.

ange voice najava

Obeležimo i na ovaj način Zlatni septembar, mesec dece obolele od raka. Dođite da podelimo i ovaj događaj i zajedno uradimo dobru i humanu stvar za naše sjajne klince koji se svom snagom bore da pobede, budimo im oslonac.

childhood cancer awareness month

 

Hvala Vam što ste uz nas!

Kroz 28 godina postojanja Uvek sa decom je prolazilo kroz razne faze razvijanja i napredovanja. Svo to vreme saradnja sa medijima je bila od najvećeg značaja, kao podrška našim naporima da se za potrebe dece obolele od raka čuje na nivou cele zajednice. Uvek smo nailazili na pozitivne reakcije i rezultati su vidljivi, a najviše se ogledaju u tome što smo našoj deci i roditeljima uspeli da omogućimo mesto na kom mogu bezbrižno da borave dok su na terapijama.

Naše iskustvo se potvrdilo i ovaj put kad smo Vam se obratili za podršku tokom putovanja Ivana Mladenovića, KORAK PO KORAK, kroz zemlju. Izašli ste nam u susret i vrlo profesionalno izveštavali o Ivanovom pohodu od Šida do Hilandara. Dozvolite nam da Vam se zahvalimo od sveg srca na ustupanju prostora našoj zajedničkoj akciji i vremenu koje ste uložili da bi se ovaj hvale vredan projekat prikazao na pravi način, toplo i humano.Ovim putem želimo da našu zahvalnost izrazimo medijskim kućama RTS, TV Prva, TV Valjevo Plus, TV Lav, RT Kruševac, TV Belle Amie, TV Leskovac, TV Vranje, Novosti, TV KCN, Blic. Nadamo se da ćete i u budućim projektima Uvek sa decom naći mesto za nas i na taj način nam omogućiti da napredujemo i budemo još spremniji da i dalje pomažemo našim dragim mališanima i njihovim roditeljima.