Baner

Jasmil donacija

Jasmil nas je obradovao donacijom veša za naše drage drugare na odeljenju pedijatrijske onkologije IORS-a u Beogradu. Naša zahvalnost Jasmil-u je velika i nadamo se da će nam i ubuduće pomagati na svaki način. Vas koji nas pratite i takođe želite da pomognete pozivamo da pošaljete SMS 7175 na 7175 i tako doprinesete nastojanjima svih nas da pomognemo deci kojoj je svaka vrsta pomoći neophodna.

 

ves

ves2

ves3

ves4

 

Fructus čajevi

Kompanija FRUCTUS je imala sluha za potrebe naše dece i donacijom snabdela naš kutak sa paketom svojih proizvoda. Sada naša deca i roditelji koji borave kod nas mogu da se osveže zdravim i ukusnim napitkom. Hvala FRUCTUS-u za pažnju i poverenje koje su nam ukazali.

 

caj

caj2

 

Knežević Quality pekare

Prijatelji su svakom neophodni i mi smo stekli još jednog. Knežević Quality pekare su nam velikodušno izašle u susret i obezbedile naš Roditeljski kutak svojim proizvodima. Sada naša draga deca i njihovi roditelji mogu računati na sveže i uvek ukusno pecivo i proizvode iz pekare porodice Knežević. Naravno da imamo slike da vam dočaramo kako to izgleda a o ukusu i kvalitetu se možete uveriti i sami ako ih posetite. Hvala vam divni i dragi Kneževići što ste prepoznali potrebe naših porodica koje borave u Roditeljskom kutku i na taj način im pomogli dok se deca nalaze u bolnici. Svi vi dragi prijatelji i pratioci koji želite da pomognete možete poslati SMS 7175 na 7175 i donacijom od 100,00 dinara pružiti podršku deci koja se leče od raka. Vaše malo je nama mnogo.

 

pecivo

pecivo2

pecivo3

 
Strana 1 od 3