Baner

Donacija

Naš dragi prijatelj Goran Đurić osnivač humanitarne organizacije In Help, nas je posetio i kao i uvek nije došao praznih ruku. Zahvaljujemo na donaciji koju nam je uručio u našim novim prostorijama i radujemo se budućoj saradnji sa gospodinom Đurićem. Drago nam je što je prepoznao naš rad i ukazao nam poverenje.

 

01

 

02

 

Donacija - sudovi

Naši prijatelji iz Metalca, Gornji Milanovac, su nas danas obradovali posuđem iz svog programa i na taj način pomogli u opremanju našeg Roditeljskog kutka. Korak po korak i sve smo bliže cilju, zahvaljujući ljudima koji su prepoznali naše napore i imali želju da nam pomognu. Neizmerno hvala.

sudovi

 

Donacija - nameštaj

Fabrika nameštaja Atlas iz Užica je velikodušno donirala nameštaj za naš Roditeljski kutak. Danas je u prostorije namenjene deci i roditeljima stigla oprema za sobe. Sve smo bliži trenutku kad ćemo i zvanično moći da kažemo kako je naš Roditeljski kutak potpuno opremljen. Rukovodstvu i radnicima Atlasa izražavamo našu bezmernu zahvalnost na donaciji koju su nam uputili. Nadamo se da će se naša saradnja nastaviti i u budćnosti, na obostrano zadovoljstvo.

 

atlas donacija namestaj 01

atlas donacija namestaj 02

atlas donacija namestaj 03

atlas donacija namestaj 04

atlas donacija namestaj 05

atlas donacija namestaj 06

atlas donacija namestaj 07

 
Strana 1 od 2