Baner

Podržimo Roditeljski kutak – mesto za porodice mališana sa rakom

Danas je Svetski dan dece obolele od raka. Samo na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije u Beogradu zbrinuto je njih stotinu, od kojih je polovina iz unutrašnjosti. Pored svakodnevne strepnje, roditelji ovih mališana imaju i dodatne brige - troškovi smeštaja, putovanja, hrane... Zato je udruženje Uvek s decom pokrenulo Roditeljski kutak, stan u kome dve porodice iz unutrašnjosti mogu da borave dok su im mališani na lečenju.

Roditeljski kutak možete podržati na tri načina:

•    Posetite www.donacije.rs/roditeljskikutak
•    Pošaljite SMS na 7175
•    Uplatom na žiro račun udruženja: 265 – 1610310004281 – 79 (primer uplatnice je u odeljku "Donirajte")

 

Međunarodni dan dece obolele od raka

Da li ste znali da se u Srbiji 500 mališana bori protiv raka? Samo na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije u Beogradu zbrinuto je njih stotinu, od kojih je polovina iz unutrašnjosti. Pored svakodnevne strepnje, roditelji ovih mališana imaju i dodatne brige ka što su: troškovi smeštaja, putovanja, hrana...

Zato je udruženje Uvek sa decom pokrenulo Roditeljski kutak, stan u kome dve porodice iz unutrašnjosti mogu da borave dok su im mališani na lečenju. Da podržite funkcionisanje Roditeljskog kutka na godinu dana pošaljite SMS na 7175. Cena poruke za sve mreže je 100 dinara.

bob zivkovic

poster

 

Nova godina na onkologiji

Uzbuđenja i interesantnih događaja kod nas uvek ima, na veliko zadovoljstvo naših drugara na dečijoj onkologiji IORS - a u Beogradu. Sreda je bila posvećena gošći koja je želela da ostane anonimna i mi poštujemo njenu odluku. Želimo da joj na ovaj način izrazimo zahvalnost za poklone i vreme koje je provela u druženju sa našom decom.

Društvo našoj gošći je pravio i Deda Mraz. Kad se presvuče iz zvanične uniforme, postaje Ivan Petrović, umetnik i humanista. Naravno da je i dedica došao sa rukama punim poklona koje je na veliku radost dece delio u društvu naše drage gošće. Ivan je poklone za decu obezbedio ličnom inicijativom i posetio više mesta u kojima je obradovao decu, pa je tako stigao i do dečije onkologije. Hvala Ivane na vremenu koje ste posvetili i na humanosti koju ste pokazali.

Četvrtak je sa sobom doveo Sašu Kovačevića, sjajnog pevača i divno ljudsko biće. Bio je to još jedan dan ispunjen uzbuđenjima za naše drugare i prepuna igraonica je odzvanjala od smeha i priče. Neki su se malo i stideli, mada ne dugo, Saša ih je brzo osvojio šarmom koji poseduje.

Svim gostima želimo uspešnu poslovnu Novu godinu, dobro zdravlje i naravno radujemo se budućim druženjima.

aleksandra2

deca radovicka

ducaddmrz

duca i sasa

sasa

 
Strana 1 od 3