Baner

Angel Voice - humanitarni koncert

Dragi naši, pozivamo Vas da nam se pridružite na humanitarnom koncertu koji organizuje Angel Voice međunarodni muzički festival. Koncert se održava u sali Akademije 28, Nemanjina 28 u Beogradu, subota 28.septembar 2019, sa početkom u 19.30 časova. Izvođači su mladi pevači sa svih strana sveta i verujemo da ćete uživati u svakom trenutku njihovih nastupa. Ulaznica je dobrovoljni prilog koji možete ubaciti u kutije udruženja na ulazu.

ange voice najava

Obeležimo i na ovaj način Zlatni septembar, mesec dece obolele od raka. Dođite da podelimo i ovaj događaj i zajedno uradimo dobru i humanu stvar za naše sjajne klince koji se svom snagom bore da pobede, budimo im oslonac.

childhood cancer awareness month

 

Hvala Vam što ste uz nas!

Kroz 28 godina postojanja Uvek sa decom je prolazilo kroz razne faze razvijanja i napredovanja. Svo to vreme saradnja sa medijima je bila od najvećeg značaja, kao podrška našim naporima da se za potrebe dece obolele od raka čuje na nivou cele zajednice. Uvek smo nailazili na pozitivne reakcije i rezultati su vidljivi, a najviše se ogledaju u tome što smo našoj deci i roditeljima uspeli da omogućimo mesto na kom mogu bezbrižno da borave dok su na terapijama.

Naše iskustvo se potvrdilo i ovaj put kad smo Vam se obratili za podršku tokom putovanja Ivana Mladenovića, KORAK PO KORAK, kroz zemlju. Izašli ste nam u susret i vrlo profesionalno izveštavali o Ivanovom pohodu od Šida do Hilandara. Dozvolite nam da Vam se zahvalimo od sveg srca na ustupanju prostora našoj zajedničkoj akciji i vremenu koje ste uložili da bi se ovaj hvale vredan projekat prikazao na pravi način, toplo i humano.Ovim putem želimo da našu zahvalnost izrazimo medijskim kućama RTS, TV Prva, TV Valjevo Plus, TV Lav, RT Kruševac, TV Belle Amie, TV Leskovac, TV Vranje, Novosti, TV KCN, Blic. Nadamo se da ćete i u budućim projektima Uvek sa decom naći mesto za nas i na taj način nam omogućiti da napredujemo i budemo još spremniji da i dalje pomažemo našim dragim mališanima i njihovim roditeljima.

 

Korak po korak - Valjevo

Valjevo je došlo na red na Ivanovom putovanju. Grad prepun istorije je dodao još jednu priču na stranice svog postojanja. Hvala svima koji su pomagali, pomažu ili će pomagati Ivanu na pešačenju do Hilandara na koje se uputio. Nestrpljivo čekamo potpun izveštaj i još jedan lep opis ovog dana kojima nas Ivan, iako umoran uvek obraduje. Sledeći grad kroz koji će Ivan proći je Ljig i molimo sve vas koji ste u mogućnosti da ga dočekate, pružite mu gostoprimstvo i mesto gde će se odmoriti. Ovakvi poduhvati zaslužuju pomoć svih nas koji živimo zajedno pod ovim našim delom plavog neba. Javite se nama u udruženje ili Ivanu lično, a svoju podršku možete iskazati i slanjem SMS 7175 na 7175, na taj način pomažete našim drugarima na onkologiji a Ivanu dajte snage da izdrži napore ovog poduhvata.

 

korak po korak 1

korak po korak 2